Onze zwemschool is bekend door zijn vakmanschap en persoonlijke aanpak. Reeds vele jaren weten ouders (en hun kinderen) ons te vinden voor de zwemdiploma's A, B en C, maar ook voor de zwemvaardigheidsdiploma's. Ook worden aan volwassenen en bepaalde doelgroepen zwemlessen gegeven. 
Het zwemmen wordt geleerd op een methode die door de jaren bewezen heeft voor de meeste kinderen ideaal te zijn. Het is een methode van snel leren zwemmen waarbij het vrijmaken gebeurd tijdens het leren zwemmen. Kinderen vinden het leuk dat ze al snel iets onder de knie krijgen en zich al na korte tijd kunnen voortbewegen.
De zwemlessen duren 30 minuten.  Diverse rapporten hebben aangetoond dat na 23 minuten de concentratie verminderd.  Aan het einde van iedere les kunnen de ouders enkele minuutjes zien wat hun kinderen in die les weer geleerd hebben.

Zwemles wordt gegeven aan kinderen vanaf 4 jaar. De groepen zijn niet groter bij A dan 9 kinderen. en hebben tweemaal per week les. De volgende diploma's worden eenmaal per week gegeven. Ons streefdoel is kinderen vanaf 4 jaar binnen 1 jaar A en B te laten halen.
Privéles: Deze lessen worden in overleg afgesproken. Kinderen die het aankunnen mogen deze lessen starten met 3 jaar.

Het zwemwater is 31 graden, wat de kinderen — zeker de kleine — als zeer prettig ervaren. Naast een goed en prettig contact met het kind wordt ook veel aandacht besteed aan het contact tussen de ouders en de zwemonderwijzer.

U moet bij ons rekening houden met een wachtlijst. Neem voor de juiste informatie contact met ons op.

De lessen voor het diploma A worden 2 maal in de week gegeven op dinsdag-namiddag  samen met de zaterdagmorgen of op woensdagmiddag samen met de  zaterdagmiddag. De lessen voor het B- en C-diploma worden eenmaal per week gegeven op de dinsdagmiddag, de woensdagmiddag of op de zaterdagmorgen.
Omdat kinderden onder de 7 jaar het zwemmen  kunnen verleren is het belangrijk om na het diploma A niet te stoppen. Bijna alle kinderen  van onze zwemschool gaan dan ook door met B en C en later zelfs met de zwemvaardigheidsdiploma's.
 

Wij hopen dat u enig beeld heeft gekregen van de mogelijkheden van onze zwemschool. Heeft u nog vragen, mail of bel gerust.